Симпатична едноставност

Со практични совети бидете свој декоратер! Поиграјте си со детали. Бидете изненадени со ефектот!

Модерно

Истакнете внатрешност на висечките ормари со интензивна боја. Ќе добиете потполно нов изглед на кујна и вистинско освежување. Ќе делува како нова.

Туфни

Црната боја одлично се сложува со природната боја на дрво. Искористете интересни материјали со точки  за изработка на абажур лампи и украсни перничиња. Комбинирајте црно-бела со дрвени столчиња за седење.

Практично

Доколку правите скали за галерија, тогаш искористете го и просторот под нив. Ова е едниствена прилика се да изгледа компактно и во склад. Направете своја поделба и наредете книги и декоративни предмети.

Екстравагантно

На темна позадина одлично се истакнуваат елементи во јаки бои. Добитната комбинација е црна и розева, која ќе направи моден деталј во вашиот тоалет.


Слични објави