Најпопуларни Недвижнини

Се издава Стан во  нас Центар
€ 350
За издавање

Се издава Стан во нас. Центар Скопје Центар

Соби 0 Квадратура 73
ПРЕКРАСЕН ДВОСОБЕН СТАН  НА ТОП ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАРКАПИШТЕЦ
€ 350
За издавање

ПРЕКРАСЕН ДВОСОБЕН СТАН НА ТОП ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАР,КАПИШТЕЦ Скопје Капиштец

Соби 2 Квадратура 70
TROSOBEN STAN VO AERODROMHOTEL RUSIJA
€ 1200
За продавање

TROSOBEN STAN VO AERODROM,HOTEL RUSIJA Скопје Аеродром

Соби 3 Квадратура 68
Се издава Стан во  нас КВода
€ 200
За издавање

Се издава Стан во нас. К.Вода Скопје К.Вода

Соби 3 Квадратура 60
 Продавам одличен стан во Припор
€ 65000
За продавање

Продавам одличен стан во Припор Скопје К.Вода

Соби 0 Квадратура 51
Centar Bunjakovec Partizanska 61m2 + Parking
€ 115000
За продавање

Centar Bunjakovec Partizanska 61m2 + Parking Скопје Центар

Соби 2 Квадратура 61
ФУНКЦИОНАЛЕН ДВОСОБЕН СТАН НА ТОП ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАРДЕБАР МААЛО
€ 320
За издавање

ФУНКЦИОНАЛЕН ДВОСОБЕН СТАН НА ТОП ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАР,ДЕБАР МААЛО Скопје Д. Маало

Соби 2 Квадратура 40
Nov dvosoben stan na 8mi kat sproti Salonot na Mercedes
€ 76250
За продавање

Nov dvosoben stan na 8mi kat sproti Salonot na Mercedes. Скопје Аеродром

Соби 2 Квадратура 61
Вашиот банер тука
(Позиција M2 - 300х250)

Нови недвижнини

МОДЕРЕН ЧЕТИРИСОБЕН СТАН НА НАЈБАРАНАТА ЛОКАЦИЈА ВО КАРПОШМИДА
€ 750
За издавање

МОДЕРЕН ЧЕТИРИСОБЕН СТАН НА НАЈБАРАНАТА ЛОКАЦИЈА ВО КАРПОШ,МИДА Скопје Карпош 3

Соби 4 Квадратура 130
ПРАЗЕН ЧЕТИРИСОБЕН СТАН СО ЛОКАЦИЈА ВО КАРПОШ 4
€ 1000
За издавање

ПРАЗЕН ЧЕТИРИСОБЕН СТАН СО ЛОКАЦИЈА ВО КАРПОШ 4 Скопје Карпош 4

Соби 4 Квадратура 120
СОСЕМА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ИДЕАЛНО ЛОЦИРАН ВО АЕРОДРОМ
€ 300
За издавање

СОСЕМА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ИДЕАЛНО ЛОЦИРАН ВО АЕРОДРОМ Скопје Аеродром

Соби 2 Квадратура 50
АТРАКТИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР СО ЛОКАЦИЈА ВО  ЦЕНТАР
€ 1500
За издавање

АТРАКТИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР СО ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТАР Скопје Центар

Соби 6 Квадратура 150
Се продава куќа во Радишани -Бел Камен
€ 80000
За продавање

Се продава куќа во Радишани -Бел Камен Скопје Радишани

Соби 3 Квадратура 85
Се издава Стан во  нас Центар
€ 300
За издавање

Се издава Стан во нас. Центар Скопје Центар

Соби 2 Квадратура 64
Се продава стан во населба Влае
€ 92950
За продавање

Се продава стан во населба Влае Скопје Влае

Соби 3 Квадратура 67
Prodavam stan vo Aerodrom
€ 75000
За продавање

Prodavam stan vo Aerodrom Скопје Аеродром

Соби 3 Квадратура 59