во Скопје

Добијте понуда од агент
Niva vo Ognjanci 3333m2 vednash do Vardar
€ 16600

Niva vo Ognjanci 3333m2 vednash do Vardar

Соби 0 Квадратура 3333m2
Се продава Плац во  нас Илинден
€ 52000

Се продава Плац во нас. Илинден

Соби 13 Квадратура 1680m2
Prodavam plac vo Selo Mralino 1400 m2
MKD 1

Prodavam plac vo Selo Mralino, 1400 m2

Соби 0 Квадратура 1400m2
Se prodava plac vo Mirkovci opstina Cucer-Sandevo
€ 12600

Se prodava plac vo Mirkovci, opstina Cucer-Sandevo

Соби 0 Квадратура 573m2
Plac vo hipodrom
€ 40

Plac vo hipodrom

Соби 0 Квадратура 1200m2
Plac vo Dolno Sonje 2175m2
€ 30

Plac vo Dolno Sonje 2175m2

Соби 0 Квадратура 2175m2
Се продава Плац во  нас Хиподром
€ 550000

Се продава Плац во нас. Хиподром

Соби 0 Квадратура 6000m2
Се продава Плац во  нас Илинден
€ 155000

Се продава Плац во нас. Илинден

Соби 13 Квадратура 1930m2
Plac vo Dolno Sonje 2175m2moze i zamena
€ 30

Plac vo Dolno Sonje 2175m2,moze i zamena

Соби 0 Квадратура 2175m2
Plac vo kucevicka bara butel
€ 45

Plac vo kucevicka bara butel

Соби 0 Квадратура 2225m2
Се продава Плац во  нас Нерези
€ 64200

Се продава Плац во нас. Нерези

Соби 13 Квадратура 372m2