Добијте понуда од агент
ЕДНОСОБЕН СТАН - ГАРСОЊЕРА ВО ОХРИД
€ 35000

ЕДНОСОБЕН СТАН - ГАРСОЊЕРА ВО ОХРИД

Соби 1 Квадратура 27m2
РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 75001

РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 72m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 68000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 53m2
Се продава Станови во  нас Други
€ 183999

Се продава Станови во нас. Други

Соби 3 Квадратура 108m2
Prodazba
€ 179800

Prodazba

Соби 3 Квадратура 108m2
ЕДНОСОБЕН СТНА ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 52000

ЕДНОСОБЕН СТНА ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 41m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 65000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 65m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 65000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 61m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 90000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 64m2
НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 75000

НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 56m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - КОШИШТА
€ 48000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - КОШИШТА

Соби 2 Квадратура 54m2