Поголем дизајн на тапетите го отвора просторот во станот

Секое уредување на куќата не радува бидјеќи новиме нешто ново и различно. Ако ви е досадно со кречење на ѕидовите, можеби е момент да се вратите на тапетите бидејќи од нив можете да имате повеќенаменска корист.

Комбинација на бои и тапети со шара

Оваа комбинација, е иделна за спална соба бидејќи тапетите можете да ги залепите на ѕид над главата, а останатите три ѕида да ги обоите во одговорачка боја. Така и понатаму ќе имате чувство на мир, без обзир на тоа што на едниот ѕид имате тапети со некоја шара.

Соба со низок плафон

Постои решение и за овие проблеми. Се советува во овој случај да одберете тапети кои се потемни во долниот дел, а потоа бојата постепено се осветлува.


Слични објави