Mali stanovi Skopje

Добијте понуда од агент
stanovi skopje Се издава Станови во  нас Козле
€ 300

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 0 Квадратура 27m2
stanovi skopje Се издава Станови во  нас Карпош 4
€ 250

Се издава Станови во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 40m2
stanovi skopje Се издава Станови во  нас Аеродром
€ 200

Се издава Станови во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 41m2
stanovi skopje Се издава Станови во  нас Центар
€ 270

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 43m2
stanovi skopje Се издава Станови во  нас Карпош 3
€ 160

Се издава Станови во нас. Карпош 3

Соби 0 Квадратура 30m2
stanovi skopje Се издава Станови во  нас Карпош 3
€ 250

Се издава Станови во нас. Карпош 3

Соби 2 Квадратура 40m2