Добијте понуда од агент
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 65000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 65m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 52000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 49m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 65000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 61m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 90000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 64m2
РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 75001

РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 72m2
НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 75000

НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 56m2
Продажба на стан
€ 85000

Продажба на стан

Соби 0 Квадратура 59m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 58000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 79m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - КОШИШТА
€ 48000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - КОШИШТА

Соби 2 Квадратура 54m2
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 46000

ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 1 Квадратура 55m2