Добијте понуда од агент
Се издава Станови во  нас Козле
€ 500

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 4 Квадратура 130m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 900

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 3 Квадратура 90m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 300

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 250

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 2 Квадратура 63m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 300

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 0 Квадратура 27m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 220

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 2 Квадратура 45m2
СЕ ИЗДАВА ГАРСОНИЕРА ВО КОЗЛЕ
MKD 8500

СЕ ИЗДАВА ГАРСОНИЕРА ВО КОЗЛЕ

Соби 1 Квадратура 20m2
Се продава Станови во  нас Козле
€ 170000

Се продава Станови во нас. Козле

Соби 4 Квадратура 83m2
Се продава Станови во  нас Козле
€ 170000

Се продава Станови во нас. Козле

Соби 4 Квадратура 83m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 400

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 3 Квадратура 100m2