во Капиштец

Добијте понуда од агент
Се продава Станови во  нас Капиштец
€ 117500

Се продава Станови во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 72m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 1000

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 4 Квадратура 113m2
Се продава Станови во  нас Капиштец
€ 154500

Се продава Станови во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 85m2
se izdava stan
MKD 1200

Se izdava stan

Соби 0 Квадратура 0m2
Се продава Станови во  нас Капиштец
€ 182000

Се продава Станови во нас. Капиштец

Соби 4 Квадратура 92m2
se izdava
MKD 14999

Se izdava

Соби 1 Квадратура 46m2
se izdava
MKD 15000

Se izdava

Соби 1 Квадратура 46m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 250

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 86m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 500

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 65m2
se izdava
MKD 15000

Se izdava

Соби 1 Квадратура 46m2