недвижности

Добијте понуда од агент
Се издава Вила
MKD 6000

Се издава Вила

Соби 4 Квадратура 90m2
Се издава за краток и долг престој
MKD 999

Се издава за краток и долг престој

Соби 5 Квадратура 200m2
стан за краток престој
MKD 1200

стан за краток престој

Соби 1 Квадратура 0m2
Се изнајмува модерен стан во Хром
MKD 1500

Се изнајмува модерен стан во Хром

Соби 3 Квадратура 60m2
Apartman za kratok prestoj
MKD 1200

Apartman za kratok prestoj

Соби 1 Квадратура 40m2
Stan za kratok prestoj FOR RENT on SHORT STAY
€ 30

Stan za kratok prestoj /FOR RENT on SHORT STAY

Соби 2 Квадратура 42m2
Stan za kratok prestoj
MKD 1

Stan za kratok prestoj

Соби 1 Квадратура 1m2
Stan za kratok prestoj FOR RENT on SHORT STAY
€ 40

Stan za kratok prestoj /FOR RENT on SHORT STAY

Соби 2 Квадратура 42m2
Издавам
MKD 1

Издавам

Соби 1 Квадратура 38m2
Kratok prestoj
MKD 1500

Kratok prestoj

Соби 1 Квадратура 32m2
Garsonjera
MKD 900

Garsonjera

Соби 1 Квадратура 28m2
Stan za kratok prestoj
MKD 1

Stan za kratok prestoj

Соби 1 Квадратура 1m2