Ценовник

Пакет Агент Агенција Професионал Премиер
недвижнини 20 200 2.000 20.000
едноставно користење да да да да
статистика (посети и повици по недвижнина) да да да да
без трошоци за хостирање Да
(вклучени во цената)
Да
(вклучени во цената)
Да
(вклучени во цената)
Да
(вклучени во цената)
дозволен директен контакт
(лого во слики и email/телефон во опис)
не да да да
оптимизирано за пребарувачи да да да да
интеграција со социјални мрежи да да да да
мобилна верзија да да да да

Можност за користење на ваш домен
(добивате ваша веб страна)

не да
(1 дизајн)
да
(сите дизајни)
да
(сите дизајни)
прикажување на свои реклами
(банери на вашата веб страна)
не не да да
Вашите недвижнини на нашата Facebook
страна и групи (70+ групи со 800.000+ членови)
да да да да
Автоматско објавување на вашата Facebook страна не не да да
Автоматско превземање на вашите недвижнини (секојдневно од вашиот сајт или систем) не не да да
Баратели на недвижности
има (7 потенцијални клиенти последната недела)
не да
(после 8 дена)
да
(после 2 дена)
да
(веднаш)
Листа на нови недивжнини од физички лица не да да да
Бесплатни дијаманти месечно (1 дијамант = 1 денар) 0 499 1999 2999
цена (промотивно до 15.06.2024) 500 ден.
бесплатно
(попуст 100% засекогаш)
1499 ден.
749 ден.
(попуст 50% засекогаш)
2999 ден.
1999 ден.
(попуст 33% засекогаш)
4499 ден.
2999 ден.
(попуст 33% засекогаш)
активација (еднократно) 2.000ден.
бесплатно
2.000ден.
бесплатно
2.000ден.
бесплатно
2.000ден.
бесплатно
ОдберетеОдберете ОдберетеОдберете ОдберетеОдберете ОдберетеОдберете

Цените се за 1 месец, попустот за бесплатна активација важи со договор за 3 месеци или 1 година. Во цените не е вклучен ДДВ од 18%
Имате прашања? Контактирајте не