Добијте понуда од агент
Се продава Станови во  нас Центар
€ 110000

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Станови во  нас Карпош 4
€ 170

Се издава Станови во нас. Карпош 4

Соби 4 Квадратура 104m2
Itno SE prodava Stan vo Cento
€ 50000

Itno SE prodava Stan vo Cento

Соби 2 Квадратура 65m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 400

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 70m2
Се продава Станови во  нас Тафталиџе 2
€ 178500

Се продава Станови во нас. Тафталиџе 2

Соби 4 Квадратура 113m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 450

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 93m2
Се издава Станови во  нас Козле
€ 500

Се издава Станови во нас. Козле

Соби 4 Квадратура 130m2
Се издава Станови во  нас Карпош 4
€ 250

Се издава Станови во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 60m2
Se prodava stan 35m2 vo Taftalidze 1
€ 66500

Se prodava stan 35m2 vo Taftalidze 1

Соби 2 Квадратура 35m2
UDOBEN I MODEREN STAN NA ATRAKTIVNA LOKACIJAVODNO
€ 500

UDOBEN I MODEREN STAN NA ATRAKTIVNA LOKACIJA,VODNO

Соби 3 Квадратура 87m2