во Н.Лисиче

Добијте понуда од агент
ITNO Se prodava stan vo Novo Lisice 58m2 + 3m2 podrum
€ 54000

ITNO Se prodava stan vo Novo Lisice 58m2 + 3m2 podrum

Соби 2 Квадратура 58m2
Se prodava stan vo Novo Lisice 58m2 + 3m2 podrum
€ 58000

Se prodava stan vo Novo Lisice 58m2 + 3m2 podrum

Соби 2 Квадратура 58m2
Се продава Станови во  нас НЛисиче
€ 59000

Се продава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 2 Квадратура 58m2
Се продава Станови во  нас НЛисиче
€ 86000

Се продава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 2 Квадратура 70m2
Stan Novo Lisice
€ 1450

Stan Novo Lisice

Соби 2 Квадратура 38m2
Се продава Станови во  нас НЛисиче
€ 50000

Се продава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 2 Квадратура 47m2
Се продава Станови во  нас НЛисиче
€ 63000

Се продава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 2 Квадратура 51m2
Се издава Станови во  нас НЛисиче
€ 0

Се издава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 3 Квадратура 94m2
Се продава Станови во  нас НЛисиче
€ 78000

Се продава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 3 Квадратура 74m2
Се продава Станови во  нас НЛисиче
€ 133000

Се продава Станови во нас. Н.Лисиче

Соби 3 Квадратура 97m2