stanovi vo Skopje za prodavanje

Добијте понуда од агент
Се продава Станови во  нас Влае
€ 92000

Се продава Станови во нас. Влае

Соби 2 Квадратура 68m2
Се продава Станови во  нас КВода
€ 59000

Се продава Станови во нас. К.Вода

Соби 2 Квадратура 37m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ
€ 66000

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ

Соби 2 Квадратура 50m2
СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ЖЕЛЕЗАРА
€ 26000

СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ЖЕЛЕЗАРА

Соби 1 Квадратура 24m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ
€ 150000

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ

Соби 4 Квадратура 100m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ 4
€ 1500

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ 4

Соби 3 Квадратура 71m2
СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ДЕБАР МААЛО
€ 67000

СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ДЕБАР МААЛО

Соби 1 Квадратура 34m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АВТОКОМАНДА
€ 56000

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АВТОКОМАНДА

Соби 2 Квадратура 51m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАЛИКРАТИЈА
€ 200

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАЛИКРАТИЈА

Соби 2 Квадратура 1m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 1650

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 3 Квадратура 52m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ДЕБАР МААЛО
€ 80000

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ДЕБАР МААЛО

Соби 2 Квадратура 35m2