Добијте понуда од агент
Се продава Станови во  нас Центар
€ 110000

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 400

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 70m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 450

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 93m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 400

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 51m2
 STAN vo gradba 43m2 - GRADSKI PARK
€ 0

STAN vo gradba 43m2 - GRADSKI PARK

Соби 2 Квадратура 43m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 350

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 51m2
Se izdava stan vo centar na Skopje
€ 400

Se izdava stan vo centar na Skopje

Соби 3 Квадратура 75m2
Се продава Станови во  нас Центар
€ 157100

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 85m2
Sta vo centar do grcka ambasada
€ 500

Sta vo centar do grcka ambasada

Соби 3 Квадратура 98m2