za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Куќа во  нас Жданец
€ 225000

Се продава Куќа во нас. Жданец

Соби 5 Квадратура 140m2
Се продава Куќа во  нас Водно
€ 230000

Се продава Куќа во нас. Водно

Соби 6 Квадратура 300m2
Се продава Куќа во  нас Водно
€ 420000

Се продава Куќа во нас. Водно

Соби 5 Квадратура 395m2
продавам стан во куќа со посебен влез
€ 91000

продавам стан во куќа со посебен влез

Соби 5 Квадратура 186m2
Се продава Куќа во  нас Центар
€ 173000

Се продава Куќа во нас. Центар

Соби 5 Квадратура 113m2
Се продава Куќа во  нас Тафталиџе 1
€ 360000

Се продава Куќа во нас. Тафталиџе 1

Соби 5 Квадратура 150m2
Се продава Куќа во  нас Бардовци
€ 135000

Се продава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 200m2
Се продава Куќа во  нас Центар
€ 220000

Се продава Куќа во нас. Центар

Соби 5 Квадратура 200m2
Продавам стан
€ 44000

Продавам стан

Соби 2 Квадратура 49m2
Се издава Куќа во  нас Бардовци
€ 1500

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 220m2
Се издава Куќа во  нас Бардовци
€ 314000

Се издава Куќа во нас. Бардовци

Соби 5 Квадратура 220m2
Se prodava kukja do market Kiper vo Gazibaba
€ 1

Se prodava kukja do market Kiper vo Gazibaba

Соби 5 Квадратура 120m2