станови во Карпош 4

Добијте понуда од агент
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО КАРПОШ 4
MKD 10000

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО КАРПОШ 4

Соби 2 Квадратура 48m2
Се издава Станови во  нас Карпош 4
€ 165

Се издава Станови во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 48m2
Се продава Станови во  нас Карпош 4
€ 95000

Се продава Станови во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 74m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАРПОШ 4
€ 250

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАРПОШ 4

Соби 2 Квадратура 60m2
Стан од 52м2 на 1ви кат во Карпош 4
€ 1450

Стан од 52м2 на 1ви кат во Карпош 4

Соби 2 Квадратура 52m2
Се издава Станови во  нас Карпош 4
€ 260

Се издава Станови во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 57m2
Се продава Станови во  нас Карпош 4
€ 92000

Се продава Станови во нас. Карпош 4

Соби 2 Квадратура 66m2
Prodavam stan
€ 75000

Prodavam stan

Соби 2 Квадратура 59m2
Kupuvam stan vo Belite Kuli Lepotici Ubavici na Ilindenska
MKD 1

Kupuvam stan vo Belite Kuli (Lepotici Ubavici) na Ilindenska

Соби 3 Квадратура 76m2
Prodavam stan
€ 75000

Prodavam stan

Соби 2 Квадратура 59m2
NOV NEVSELUVAN TROSOBEN STAN VO KARPOSH 4TINEX
€ 1450

NOV NEVSELUVAN TROSOBEN STAN VO KARPOSH 4,TINEX

Соби 3 Квадратура 63m2
Се продава стан во Карпош 4 Скопје
€ 1500

Се продава стан во Карпош 4, Скопје

Соби 2 Квадратура 59m2