za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

недвижности во Скопје

Добијте понуда од агент
Продава Станови во  нас Тафталиџе 1
eur 76000

Продава Станови во нас. Тафталиџе 1

Соби 0 Квадратура 69m2
Издава Деловен простор во  нас Centar
eur 350

Издава Деловен простор во нас. Centar

Соби 9 Квадратура 75m2
Издавам стан во Кисела Вода
MKD 10000

Издавам стан во Кисела Вода

Соби 2 Квадратура 40m2
Семејна куќа со двор
EUR 150000

Семејна куќа со двор

Соби 5 Квадратура 0m2
Продава Станови во  нас Карпош 2
eur 51000

Продава Станови во нас. Карпош 2

Соби 0 Квадратура 61m2
Prodavam stan vo Gorce Petrov
EUR 0

Prodavam stan vo Gorce Petrov

Соби 2 Квадратура 57m2
Продава Станови во  нас КВода
eur 34500

Продава Станови во нас. К.Вода

Соби 2 Квадратура 37m2
Продава Станови во  нас Козле
eur 64500

Продава Станови во нас. Козле

Соби 0 Квадратура 55m2
Издава Станови во  нас Centar
eur 250

Издава Станови во нас. Centar

Соби 2 Квадратура 45m2
Издава Станови во  нас Аеродром
eur 170

Издава Станови во нас. Аеродром

Соби 2 Квадратура 33m2
Продава  во  нас КВода
eur 52000

Продава во нас. К.Вода

Соби 3 Квадратура 61m2
Издава Станови во  нас Карпош 4
eur 300

Издава Станови во нас. Карпош 4

Соби 0 Квадратура 86m2