во Карпош 1

Добијте понуда од агент
Продавам стан
€ 41250

Продавам стан

Соби 2 Квадратура 40m2
Се издава Станови во  нас Карпош 1
€ 350

Се издава Станови во нас. Карпош 1

Соби 2 Квадратура 50m2
Stan  vo Karpo 1
MKD 11000

Stan vo Karpo 1

Соби 0 Квадратура 52m2
Се продава Станови во  нас Карпош 1
€ 100800

Се продава Станови во нас. Карпош 1

Соби 3 Квадратура 56m2
Се издава стан во Карпош 1
MKD 1

Се издава стан во Карпош 1

Соби 3 Квадратура 55m2
Se prodava garsonjera 25m2 vo Karpos 1
€ 41000

Se prodava garsonjera 25m2 vo Karpos 1

Соби 1 Квадратура 25m2
Се продава Станови во  нас Карпош 1
€ 120000

Се продава Станови во нас. Карпош 1

Соби 3 Квадратура 80m2
Се продава Станови во  нас Карпош 1
€ 90900

Се продава Станови во нас. Карпош 1

Соби 2 Квадратура 59m2
Se izdava stan vo Karpos 1
€ 300

Se izdava stan vo Karpos 1

Соби 0 Квадратура 50m2
Наместен стан во Карпош 1
€ 1

Наместен стан во Карпош 1

Соби 2 Квадратура 53m2