станови во Тафталиџе 1

Добијте понуда од агент
СЕ ПРОДАВА СТАН НА МЛЕЧЕН
€ 69400

СЕ ПРОДАВА СТАН НА МЛЕЧЕН

Соби 2 Квадратура 31m2
CETIRISOBEN STAN VO TAFTALIDZE 1 KOMPLEKS MAKEDONIJA
€ 1850

CETIRISOBEN STAN VO TAFTALIDZE 1, KOMPLEKS MAKEDONIJA

Соби 4 Квадратура 129m2
DVOSOBEN STAN VO TAFTALIDZE 1GRAND PRESTIZE
€ 1750

DVOSOBEN STAN VO TAFTALIDZE 1,GRAND PRESTIZE

Соби 2 Квадратура 51m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ
€ 450

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

Соби 3 Квадратура 90m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ
€ 550

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

Соби 3 Квадратура 70m2
Стан
€ 1500

Стан

Соби 3 Квадратура 87m2