станови во Капиштец

Добијте понуда од агент
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 250

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 40m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАПИШТЕЦ
€ 350

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАПИШТЕЦ

Соби 3 Квадратура 64m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 400

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 0 Квадратура 36m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 250

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 0 Квадратура 25m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 350

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 54m2
СЕ ИЗДАВА НОВ СТАН ВО КАПИШТЕЦ
€ 450

СЕ ИЗДАВА НОВ СТАН ВО КАПИШТЕЦ

Соби 3 Квадратура 50m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 850

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 4 Квадратура 99m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 450

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 3 Квадратура 75m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАПИШТЕЦ
MKD 600

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАПИШТЕЦ

Соби 3 Квадратура 85m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 350

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 2 Квадратура 68m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАПИШТЕЦ
€ 450

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАПИШТЕЦ

Соби 3 Квадратура 80m2