Добијте понуда од агент
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 780

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 3 Квадратура 100m2
Се продава Станови во  нас Црниче
€ 92000

Се продава Станови во нас. Црниче

Соби 4 Квадратура 97m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 700

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 4 Квадратура 104m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 500

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 4 Квадратура 120m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 900

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 3 Квадратура 140m2
Се продава Станови во  нас Црниче
€ 171000

Се продава Станови во нас. Црниче

Соби 3 Квадратура 86m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 250

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 2 Квадратура 45m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 320

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 3 Квадратура 64m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 1

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 4 Квадратура 100m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 350

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 3 Квадратура 74m2
Nov stan so 2 spalni vo Crnice 68m2
€ 87000

Nov stan so 2 spalni vo Crnice 68m2

Соби 3 Квадратура 68m2