станови во Црниче

Добијте понуда од агент
ТРОСОБЕН СТАН СО ЛОКАЦИЈА ВО ЦРНИЧЕ
€ 350

ТРОСОБЕН СТАН СО ЛОКАЦИЈА ВО ЦРНИЧЕ

Соби 3 Квадратура 85m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 200

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 2 Квадратура 56m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 280

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 2 Квадратура 58m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 300

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 2 Квадратура 60m2
Се издава Станови во  нас Црниче
€ 470

Се издава Станови во нас. Црниче

Соби 4 Квадратура 107m2
LUXURIOUS HAVEN WITH PANORAMIC VIEWS AND OPULENT LIVING
€ 1200

LUXURIOUS HAVEN WITH PANORAMIC VIEWS AND OPULENT LIVING

Соби 3 Квадратура 150m2
Се продава Станови во  нас Црниче
€ 130000

Се продава Станови во нас. Црниче

Соби 3 Квадратура 74m2
Se izdava celosno namesten stan vo Crniche
MKD 17500

Se izdava celosno namesten stan vo Crniche

Соби 2 Квадратура 55m2
Се продава Станови во  нас Црниче
€ 173250

Се продава Станови во нас. Црниче

Соби 4 Квадратура 99m2
CETIRISOBEN STAN SO ODLICEN RASPORED LOCIRAN VO CRNICE
€ 800

CETIRISOBEN STAN SO ODLICEN RASPORED LOCIRAN VO CRNICE

Соби 4 Квадратура 120m2