станови во Охрид

Добијте понуда од агент
ГАРСОЊЕРА - АПАРТМАН ВО ОХРИД
€ 57990

ГАРСОЊЕРА - АПАРТМАН ВО ОХРИД

Соби 1 Квадратура 27m2
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 62990

ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 1 Квадратура 34m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 91990

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 49m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ДАЉАН
€ 54990

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ДАЉАН

Соби 3 Квадратура 61m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 71990

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 94m2
НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 87490

НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 70m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 91990

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 49m2
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 68990

ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 34m2
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 49990

ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 1 Квадратура 32m2
РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 103990

РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 74m2