Гарсоњера во Скопје

Добијте понуда од агент
Се продава Станови во  нас ССевер
€ 33000

Се продава Станови во нас. С.Север

Соби 0 Квадратура 28m2
СЕ ПРОДАВА НОВ СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 50000

СЕ ПРОДАВА НОВ СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 2 Квадратура 28m2
Се издава Станови во  нас Капиштец
€ 250

Се издава Станови во нас. Капиштец

Соби 0 Квадратура 25m2
СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО КИСЕЛА ВОДА
MKD 10000

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 1 Квадратура 24m2
СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ЖЕЛЕЗАРА
€ 26000

СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ЖЕЛЕЗАРА

Соби 1 Квадратура 24m2
СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО АЕРОДРОМ
MKD 15000

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО АЕРОДРОМ

Соби 1 Квадратура 27m2
СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО АЕРОДРОМ
€ 51500

СЕ ПРОДАВА ГАРСОЊЕРА ВО АЕРОДРОМ

Соби 1 Квадратура 27m2
Garsonjera vo Skopje vo Skopjanka – prodavam
€ 49000

Garsonjera vo Skopje, vo Skopjanka – prodavam

Соби 1 Квадратура 28m2
СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ЦЕНТАР
€ 250

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО ЦЕНТАР

Соби 1 Квадратура 28m2
Izdavam garsonjera vo Kapishtec
€ 220

Izdavam garsonjera vo Kapishtec

Соби 1 Квадратура 25m2
Izdavam garsonjera vo Kisela Voda
€ 250

Izdavam garsonjera vo Kisela Voda

Соби 1 Квадратура 26m2
Гарсоњера во Кисела Вода
€ 250

Гарсоњера во Кисела Вода

Соби 1 Квадратура 26m2