Добијте понуда од агент
Се продава Викендица во  нас Други
€ 130000

Се продава Викендица во нас. Други

Соби 0 Квадратура 150m2
Се продава Викендица во  нас Други
€ 48000

Се продава Викендица во нас. Други

Соби 0 Квадратура 88m2
HALKIDIKI- NIKITI
€ 70

HALKIDIKI- NIKITI

Соби 2 Квадратура 50m2
SAMOSTOJNA KUKA NA KEJOT NA REKATA MATKA
€ 105000

SAMOSTOJNA KUKA NA KEJOT NA REKATA MATKA

Соби 3 Квадратура 442m2
Se prodavaat dve vikendici vo Mavrovo - Mavrovi Anovi
€ 1

Se prodavaat dve vikendici vo Mavrovo - Mavrovi Anovi

Соби 6 Квадратура 268m2
Се продава Викендица во  нас ЃПетров
€ 135000

Се продава Викендица во нас. Ѓ.Петров

Соби 5 Квадратура 349m2
Se izdava Vila
€ 40

Se izdava Vila

Соби 2 Квадратура 40m2
Се продава Викендица во  нас Други
€ 136500

Се продава Викендица во нас. Други

Соби 5 Квадратура 350m2
Се продава Викендица во  нас Волково
€ 165000

Се продава Викендица во нас. Волково

Соби 3 Квадратура 80m2
Se prodava kuka vo star dojran
€ 53500

Se prodava kuka vo star dojran

Соби 8 Квадратура 150m2