za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

продазба станови во Oхрид

Добијте понуда од агент
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 45000

ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 42m2
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 51000

ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 36m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 102000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 78m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 65000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 69m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 55000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 52m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 69000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 84m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - РАСАДНИК
€ 67000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - РАСАДНИК

Соби 2 Квадратура 65m2
НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - РАСАДНИК
€ 64900

НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - РАСАДНИК

Соби 2 Квадратура 59m2
Домаќински стан во Охрид
MKD 55000

Домаќински стан во Охрид

Соби 2 Квадратура 44m2
Apartmani Stojanoski
€ 80

Apartmani Stojanoski

Соби 3 Квадратура 60m2