Добијте понуда од агент
Se prodava stan vo ohrid
€ 1850

Se prodava stan vo ohrid

Соби 2 Квадратура 538m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ОХРИДАТИ
€ 108000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ОХРИДАТИ

Соби 2 Квадратура 68m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 105000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 89m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 45000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 40m2
ЕДНОСОБЕН СТАН - ГАРСОЊЕРА ВО ОХРИД
€ 35000

ЕДНОСОБЕН СТАН - ГАРСОЊЕРА ВО ОХРИД

Соби 1 Квадратура 27m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 58000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 79m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 60000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 35m2
ДВОСОБЕН ПРОШИРЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 66000

ДВОСОБЕН ПРОШИРЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 73m2
ЕДНОСОБЕН СТНА ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 52000

ЕДНОСОБЕН СТНА ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 41m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 68000

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 53m2
Се продава Станови во  нас Други
€ 183999

Се продава Станови во нас. Други

Соби 3 Квадратура 108m2
НОВ ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 53000

НОВ ЕДНОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 37m2