Добијте понуда од агент
Се продава Станови во  нас КВода
€ 40500

Се продава Станови во нас. К.Вода

Соби 1 Квадратура 40m2
Prodavam 2 so en stan vo Gjorce Petrov
€ 1200

Prodavam 2 so en stan vo Gjorce Petrov

Соби 3 Квадратура 47m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ
€ 550

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

Соби 3 Квадратура 70m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АВТОКОМАНДА
MKD 1

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АВТОКОМАНДА

Соби 2 Квадратура 52m2
Prodavam 2 soben stan vo gjorce petrov
€ 1200

Prodavam 2 soben stan vo gjorce petrov

Соби 2 Квадратура 47m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
MKD 9000

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 2 Квадратура 42m2
Prodavam 2 soben stan vo gjorce petrov
€ 1100

Prodavam 2 soben stan vo gjorce petrov

Соби 3 Квадратура 47m2
Се продава Станови во  нас Аеродром
€ 38000

Се продава Станови во нас. Аеродром

Соби 0 Квадратура 21m2