Добијте понуда од агент
Стан
€ 1500

Стан

Соби 3 Квадратура 87m2
Нови станови во Илинден
€ 790

Нови станови во Илинден

Соби 0 Квадратура 92m2
CETIRISOBEN STAN VO CENTARGRADSKI PARK
€ 1890

CETIRISOBEN STAN VO CENTAR,GRADSKI PARK

Соби 4 Квадратура 156m2
Kupuvam stan vo Belite Kuli Lepotici Ubavici na Ilindenska
MKD 1

Kupuvam stan vo Belite Kuli (Lepotici Ubavici) na Ilindenska

Соби 3 Квадратура 76m2
Izdavam
MKD 0

Izdavam

Соби 2 Квадратура 35m2
NOV NEVSELUVAN TROSOBEN STAN VO KARPOSH 4TINEX
€ 1450

NOV NEVSELUVAN TROSOBEN STAN VO KARPOSH 4,TINEX

Соби 3 Квадратура 63m2
Prodavame stanovi vo gjorce
€ 1100

Prodavame stanovi vo gjorce

Соби 2 Квадратура 47m2
Prodavam 2 soben stan vo Gjorce petrov
€ 1200

Prodavam 2 soben stan vo Gjorce petrov

Соби 2 Квадратура 47m2
NOV TROSOBEN STAN VO HROMFARMAHEM
€ 1390

NOV TROSOBEN STAN VO HROM,FARMAHEM

Соби 3 Квадратура 55m2
Се продава стан во Карпош 4 Скопје
€ 1500

Се продава стан во Карпош 4, Скопје

Соби 2 Квадратура 59m2
CETIRISOBEN STAN VO AERODROMAMERIKAN KOLEDZ
€ 1490

CETIRISOBEN STAN VO AERODROM,AMERIKAN KOLEDZ

Соби 4 Квадратура 93m2