Добијте понуда од агент
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 500

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 5 Квадратура 100m2
Се издава
€ 1

Се издава

Соби 0 Квадратура 60m2
Deloven prostor
€ 250

Deloven prostor

Соби 2 Квадратура 37m2
Se izdava dukan
MKD 1

Se izdava dukan

Соби 0 Квадратура 22m2
SE IZDAVA DELOVNO-ADMINISTRATIVEN OBJEKT OD 1 MART 260 M2
€ 500

SE IZDAVA DELOVNO-ADMINISTRATIVEN OBJEKT OD 1 MART 260 M2

Соби 0 Квадратура 260m2