деловен-простор во К.Вода

Добијте понуда од агент
СЕ ИЗДАВА ДУЌАН ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 250

СЕ ИЗДАВА ДУЌАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 2 Квадратура 34m2
Деловен простор во Кисела Вода
MKD 6

Деловен простор во Кисела Вода

Соби 2 Квадратура 31m2
SE PRODAVA MAGACIN KISELA VODA
€ 280000

SE PRODAVA MAGACIN KISELA VODA

Соби 2 Квадратура 256m2
SE IZDAVA DELOVNO-ADMINISTRATIVEN OBJEKT OD 1 MART 260 M2
€ 500

SE IZDAVA DELOVNO-ADMINISTRATIVEN OBJEKT OD 1 MART 260 M2

Соби 0 Квадратура 260m2
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 500

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 5 Квадратура 100m2
Се издава
€ 1

Се издава

Соби 0 Квадратура 60m2
Deloven prostor
€ 250

Deloven prostor

Соби 2 Квадратура 37m2