za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

За среќа е доволно 24 квадрати (Видео)

Дали можете да замислите да живеете во стан од 24 квадрати, но да имате и спална соба и балкон и трпезарија и тоалет?
На прв поглед се стекнува влијание дека е празен станот, но овде се сместени сите неопходни елементи за живот. Скриено позади наизглед голите ѕидови се крие станот позади низа од врати, кревет под балконот, трпезариската маса се расклопува во ѕидот. За да влезете од една просторија во друга секогаш ќе треба нешто да расклопите и склопите. Инспирацијата  за фантазерски осмислен ентериер од сопственикот Кристијан Шалер ја пронашол покрај езеро и гледајќи бродови во кои е важна добрата организација и заштеда на простор.
Погледнете ја оваа фантастична гарсоњера на последниот спрат од зграда во Барселона.