za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

Мебел од палети

Денеска палетите се во тренд, како во кафулињата, така и во домовите помеѓу младата популација. Мебелот од палети може да биде мноу удобен, не е скапо, а многу лесно може да биде омилено место за уживање.
Доволно е да набавите палети, да ги исчистите, со шмиргла да ги поминете неколку пати, за да ја примат бојата, потоа премачкајте ги со заштитна боја, а после тоа доаѓа боја која ќе им даде конечен изглед на вашиот мебел. Палетите можете да откупите на складиште на градежен материјал по многу ниски цени. Погледнете што се можете да направите: