za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

Реновирање на рати

Кај реновирање на станот или куќата најважно е да се има план. Доколку самите не сте мајстор, најдобро е да ангажирате професионалец, но за жал, тоа чини.
Кои се најчестите грешки кои се случуваат при реновирање?
Најчести грешки професионалната екипа не сме да си ги дозволи, така што секако најголема грешка е да се избере изведувач кој не е адекватен да ја одработи таа работа, така што доведете си мајстори да ви ја завршат работата.


На што не треба да се штеди при реновирањето?
Не би требало да се штеди на иснталација(струја, вода) а се друго може да биде според желбите на клиентот. Многу е важно да ангажирате архитект. Побарајте совет од екпсерт и добро проценете колку ќе ве чини. Имајте визија што сакате од својот дом и тргнете едно по едно.