Добијте понуда од агент
Se izdava dukjan do Katolicka crkva
€ 250

Se izdava dukjan do Katolicka crkva

Соби 1 Квадратура 27m2
ПРАЗЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР
€ 300

ПРАЗЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 55m2
DELOVEN PROSTOR VO CENTAR
€ 13

DELOVEN PROSTOR VO CENTAR

Соби 5 Квадратура 135m2
МАГАЦИН СО КОМОРИ ВО ВИЗБЕГОВО
€ 4000

МАГАЦИН СО КОМОРИ ВО ВИЗБЕГОВО

Соби 0 Квадратура 500m2
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 500

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 5 Квадратура 100m2