станови во Центар

Добијте понуда од агент
СЕ ПРОДАВАИЗДАВА СТАН ВО ЦЕНТАР
€ 1800

СЕ ПРОДАВА/ИЗДАВА СТАН ВО ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 81m2
СЕ ИЗДАВААТ СТАНОВИ ВО ЦЕНТАР
€ 400

СЕ ИЗДАВААТ СТАНОВИ ВО ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 70m2
Се продава Станови во  нас Центар
€ 153000

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 75m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 500

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 3 Квадратура 80m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО СТРОГ ЦЕНТАР
€ 500

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО СТРОГ ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 68m2
FUNCIONALEN DVOSOBEN STAN SO LOKACIJA VO CENTAR
€ 68500

FUNCIONALEN DVOSOBEN STAN SO LOKACIJA VO CENTAR

Соби 2 Квадратура 37m2
СЕ ИЗДАВА СТАН-ДУПЛЕКС ВО ЦЕНТАР
€ 800

СЕ ИЗДАВА СТАН-ДУПЛЕКС ВО ЦЕНТАР

Соби 4 Квадратура 136m2
Се продава Станови во  нас Центар
€ 99000

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 46m2
Се издава Станови во  нас Центар
€ 350

Се издава Станови во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 52m2
Се продава Станови во  нас Центар
€ 104550

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 52m2