станови во К.Вода

Добијте понуда од агент
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ПРИПОР
€ 88750

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ПРИПОР

Соби 3 Квадратура 74m2
Гарсоњера во Кисела Вода
€ 250

Гарсоњера во Кисела Вода

Соби 1 Квадратура 26m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ПРИПОР
€ 88750

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ПРИПОР

Соби 3 Квадратура 74m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 64000

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 2 Квадратура 48m2
Se izdava Garsonjera vo Kisela Voda
€ 250

Se izdava Garsonjera vo Kisela Voda

Соби 1 Квадратура 29m2
Се продава Станови во  нас КВода
€ 40500

Се продава Станови во нас. К.Вода

Соби 1 Квадратура 40m2
Apartman za kratok prestoj
MKD 1500

Apartman za kratok prestoj

Соби 2 Квадратура 41m2
Се продава Станови во  нас КВода
€ 114500

Се продава Станови во нас. К.Вода

Соби 3 Квадратура 78m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
MKD 9000

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 2 Квадратура 42m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
MKD 12000

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 1 Квадратура 30m2
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
€ 83500

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Соби 4 Квадратура 104m2
Се продава Станови во  нас КВода
€ 80000

Се продава Станови во нас. К.Вода

Соби 3 Квадратура 58m2