станови во Водно

Добијте понуда од агент
Се издава Станови во  нас Водно
€ 550

Се издава Станови во нас. Водно

Соби 3 Квадратура 78m2
Се издава Станови во  нас Водно
€ 1000

Се издава Станови во нас. Водно

Соби 4 Квадратура 150m2
Се издава Станови во  нас Водно
€ 360

Се издава Станови во нас. Водно

Соби 2 Квадратура 40m2
Се продава Станови во  нас Водно
€ 186000

Се продава Станови во нас. Водно

Соби 3 Квадратура 91m2
Се издава Станови во  нас Водно
€ 1000

Се издава Станови во нас. Водно

Соби 4 Квадратура 135m2
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН НА ВОДНО
€ 600

СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН НА ВОДНО

Соби 3 Квадратура 95m2
TROSOBEN STAN NA MIRNA I TIVKA LOKACIJA-VODNO
€ 450

TROSOBEN STAN NA MIRNA I TIVKA LOKACIJA-VODNO

Соби 3 Квадратура 80m2
Се издава Станови во  нас Водно
€ 1000

Се издава Станови во нас. Водно

Соби 3 Квадратура 115m2
СЕ ПРОДАВА СТАН НА ВОДНОПРЖИНО
€ 145000

СЕ ПРОДАВА СТАН НА ВОДНО/ПРЖИНО

Соби 4 Квадратура 110m2
Се издава Станови во  нас Водно
€ 200

Се издава Станови во нас. Водно

Соби 3 Квадратура 70m2