Се продава станови

Добијте понуда од агент
Стан
€ 1500

Стан

Соби 3 Квадратура 87m2
Се продава Станови во  нас Центар
€ 77760

Се продава Станови во нас. Центар

Соби 2 Квадратура 36m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 45990

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 40m2
Продавам  нов стан
€ 50700

Продавам нов стан

Соби 2 Квадратура 62m2
prodavam stan vo Karpos 1
€ 1900

Prodavam stan vo Karpos 1

Соби 2 Квадратура 39m2
Се продава стан во Кисела Вода
€ 1350

Се продава стан во Кисела Вода

Соби 4 Квадратура 74m2
CETIRISOBEN STAN VO AERODROMBISER
€ 1400

CETIRISOBEN STAN VO AERODROM,BISER

Соби 4 Квадратура 106m2
Нови станови во Илинден
€ 790

Нови станови во Илинден

Соби 0 Квадратура 92m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 85990

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 3 Квадратура 73m2
Kupuvam stan vo Belite Kuli Lepotici Ubavici na Ilindenska
MKD 1

Kupuvam stan vo Belite Kuli (Lepotici Ubavici) na Ilindenska

Соби 3 Квадратура 76m2
НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
MKD 69990

НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 55m2
Се продава Станови во  нас Карпош 1
€ 110000

Се продава Станови во нас. Карпош 1

Соби 2 Квадратура 45m2