za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

плац во други

Добијте понуда од агент
Плац со карабина во Јурумлери
EUR 23000

Плац со карабина во Јурумлери

Соби 0 Квадратура 670m2
ATRAKTIVEN PLAC VO AJVATOVCI
EUR 32000

ATRAKTIVEN PLAC VO AJVATOVCI

Соби 0 Квадратура 1604m2
prodazba na plac
EUR 1

prodazba na plac

Соби 0 Квадратура 1200m2
Продавам плац во Булачани
EUR 10000

Продавам плац во Булачани

Соби 0 Квадратура 1031m2
Gradezen plac vo Bunardzik 1391 m2
EUR 1

Gradezen plac vo Bunardzik 1391 m2

Соби 0 Квадратура 1391m2
Плац и викендица
EUR 28000

Плац и викендица

Соби 2 Квадратура 1120m2
Продава Плац во  нас други
eur 7500

Продава Плац во нас. други

Соби -1 Квадратура 320m2
Продава Плац во  нас други
eur 8000

Продава Плац во нас. други

Соби -1 Квадратура 350m2
Plac vo Industriska zona -Idrizovo
EUR 55

Plac vo Industriska zona -Idrizovo

Соби 0 Квадратура 5080m2
Продава Плац во  нас други
eur 80000

Продава Плац во нас. други

Соби -1 Квадратура 1819m2
Продава Плац во  нас други
eur 0

Продава Плац во нас. други

Соби -1 Квадратура 0m2