издава стан

Добијте понуда од агент
Се издава наместен стан во Карпош 4
€ 270

Се издава наместен стан во Карпош 4

Соби 3 Квадратура 64m2
Се издава стан на Плоштад
MKD 1

Се издава стан на Плоштад

Соби 2 Квадратура 55m2
Се издава стан во К Водс
€ 250

Се издава стан во К. Водс

Соби 2 Квадратура 55m2