za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

Вака изгледа идеален стан за момче

 

Во Македонија, за жал е вообичаено мажи од 30 години и повеќе сеуште да живеат со родителите, доколку не се оженети. Предрасудите дека мажите кои живеат сами имаат типични машки станови

Ова е идеален машки стан, настанл како резултат на фантазијата на сопственикот и помошник архитект.

Кујна, трпезарија и двена соба се поврзани во една целина, како што е вообичаено за новоградба. Островот во кујната се одвојува од кујната од трпезаријата. Нагласена е црна боја на плочките и храст. Во дневната соба има централно место кое го прави софата која дава удобност. Дел од станот кој најмногу доаѓа до израз е фактот спалната соба. Индустриски стил, заедно со сива и портокалова боја и дрво го чини целиот стан неверојатен целосен.  Овае стан кој би го посакал секој маж. Веруваме дека секој маж би посакал да живее во ваков стан.