za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

Син ентериер е повторно во мода

 

Сината боја, бојата на небото или нежно сина, е боја која во псоледните неколку години не беше толку застапена во декорирањето на ентериерите или куќите, но изгледа дека полеа се враќа во нашите домови. 

Еве неколку идеи како може да ги комбинирате со бела боја доколку реновирате цел стан или просторија од самиот почеток. Или ако менуваме само мебел, на пример во дневната соба. Многу убаво може да се вклопи во веќе постоечка композиција. 

Ефектот на сина боја може да се постигне дури и кога ја комбинираме само во некои деталји како што се завеси или едноставно само да префарбаме некој мебеле како комоди, плакари или еден ѕид или плафон.