za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

Работно катче наместо соба

 

Во малите станови или гарсоњери скоро секогаш за нешто немаме место. Работниот простор е еден од важните катчиња кој навистина ни треба а во недостаток на простор во вид на работна соба мораме да најдеме некое алтернативно решение. 

Во рамки на дневната соба или спалната можеме да ја уредиме, на приме еден агол, каде најмногу ни одговара и да вклопиме работна маса и полици или фиоки така што нема да ни смета при обавувањето на другите активности во станот. 

Издвоиме неколку примери кои може да ви послужат како инспирација за да направите мини канцеларија во станот а да не го нарушите претерано изгледот и функционалноста на дневната соба или спална соба.