стан во центар

Добијте понуда од агент
НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 110000

НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 76m2
НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 130000

НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 2 Квадратура 59m2