стан во кисела вода

Добијте понуда од агент
Стан во Кисела Вода
MKD 15000

Стан во Кисела Вода

Соби 0 Квадратура 70m2
Стан 37 м2 Кисела вода Скопје
€ 62000

Стан 37 м2 Кисела вода, Скопје

Соби 2 Квадратура 37m2
Се издава стан во Кисела Вода
€ 1

Се издава стан во Кисела Вода

Соби 3 Квадратура 75m2