викендица во Скопје

Добијте понуда од агент
SAMOSTOJNA KUKA NA KEJOT NA REKATA MATKA
€ 105000

SAMOSTOJNA KUKA NA KEJOT NA REKATA MATKA

Соби 3 Квадратура 442m2
Се продава Викендица во  нас ЃПетров
€ 135000

Се продава Викендица во нас. Ѓ.Петров

Соби 5 Квадратура 349m2
Се продава Викендица во  нас Волково
€ 165000

Се продава Викендица во нас. Волково

Соби 3 Квадратура 80m2
Продавам викендичка во Орешани
€ 50000

Продавам викендичка во Орешани

Соби 7 Квадратура 150m2