za sega neka ne go pokazuva info@yoursite.com

нов стан

Добијте понуда од агент
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 58000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 70m2
Се издава луксузен стан на Водно
MKD 1

Се издава луксузен стан на Водно

Соби 2 Квадратура 45m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД
€ 62000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД

Соби 2 Квадратура 56m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР
€ 43200

ТРОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ЦЕНТАР

Соби 3 Квадратура 77m2
Издавање стан - Ѓорче Петров
€ 250

Издавање стан - Ѓорче Петров

Соби 2 Квадратура 58m2
ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ДАЉАН
€ 63000

ДВОСОБЕН СТАН ВО ОХРИД - ДАЉАН

Соби 2 Квадратура 64m2
Издавам голем стан во тафталиџе 2
€ 320

Издавам голем стан во тафталиџе 2

Соби 0 Квадратура 93m2
Се издава стан на Плоштад
MKD 1

Се издава стан на Плоштад

Соби 2 Квадратура 55m2