Се продава плац

Добијте понуда од агент
Се продава Плац во  нас Сингелиќ
€ 55000

Се продава Плац во нас. Сингелиќ

Соби 15 Квадратура 995m2
Plac 1600m2
€ 11

Plac 1600m2

Соби 0 Квадратура 1600m2
PRODAVAM PLAC
€ 25

PRODAVAM PLAC

Соби 0 Квадратура 3808m2
Plac vo Bardovci
€ 125000

Plac vo Bardovci

Соби 0 Квадратура 681m2
Продажба на плац
€ 100

Продажба на плац

Соби 0 Квадратура 483m2
Се продава Плац во  нас Соње
€ 28000

Се продава Плац во нас. Соње

Соби 0 Квадратура 850m2
Се продава Плац во  нас ЃПетров
€ 34000

Се продава Плац во нас. Ѓ.Петров

Соби 0 Квадратура 266m2
Се продава Плац во  нас Визбегово
€ 232590

Се продава Плац во нас. Визбегово

Соби 14 Квадратура 7753m2
Се продава Плац во  нас Визбегово
€ 0

Се продава Плац во нас. Визбегово

Соби 0 Квадратура 7753m2
Се продава Плац во  нас Визбегово
€ 335599

Се продава Плац во нас. Визбегово

Соби 0 Квадратура 9399m2
Plac vo Drachevo ulDrachevo
MKD 0

Plac vo Drachevo ul.Drachevo

Соби 0 Квадратура 1192m2
Plac vo Sopiste
€ 65000

Plac vo Sopiste

Соби 0 Квадратура 1300m2